Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Wiesner Edit

coach, facilitátor és mediátor

 

Wiesner Edit kép.jpeg

 

Wiesner Edit, coach, facilitátor és mediátor. Vezetői életútjában végigkísérték a tanulmányok (addiktológia, családterápia, tanácsadási módszertanok, AC specialista és kompetencia profiler, coaching, mediáció, rendszerállítás). 2004 óta saját vállalkozásának keretei között gyakorolja és 2006 óta tanítja is a coaching, vezetőfejlesztés és coaching szemléletű csoportfaciltálás valamint az egyéni és csoportos konfliktuskezelés módszertanát. A hallgatói gazdasági és non-profit szereplők körében szerzett gazdag tapasztalatait ismerhetik meg, a módszertanok tudományos hátterébe való beavatás mellett.

Nevéhez fűződik a hazai legnagyobb coaching szakmai szervezet a CoachOK Szakmai Szövetség megalapítása, amelynek ma alapító elnökeként aktív, ill. az országos, egyesületek szövetségét összefogó szakmai testület az Magyarországi Coaching Szervezetek Szövetségének is alapítói köréhez tartozik.